hep

KARHUKOPLA

Karhukopla on Peli-Karhujen naisten SM-sarjajoukkueen taustalle keväällä 2009 ryhmittynyt aktiivinen tukiryhmä. Kai Kilapan syksyllä 2009 Karhulan Hovin terassilla ottamassa ryhmäkuvassa (alla) ovat mukana melkein kaikki tukiryhmän perustajajäsenet.

Kopla jatkaa erinomaisesti menestyneen joukkueen tukemista myös SM-sarjakaudella 2016-2017. Suuri osa alkuperäisestä koplasta on ollut naisten tukena ryhmän perustamisesta lähtien. Elämäntilanteiden vaihtelut ovat kuluneina vuosina kuljettaneet osan koplalaisista kohti muita haasteita, mutta heistäkin osa on palannut tai palaamassa takaisin koplaan kauden-parin poissaolon jälkeen. 

Vielä mahtuu mukaan muitakin suurisydämisiä urheilun ystäviä turvaamaan menestyksekkään joukkueen toiminnan jatkumisen myös tulevaisuudessa, joten rohkeasti vain mukaan!

Edustusjoukkueen toiminta  nykyisessä talousympäristössä on jatkuvasti vaakalaudalla, joten Karhukoplan tarjoama henkinen ja taloudellinen tuki on erittäin tärkeä turvaverkko joukkueelle. "Kummisetä-kaarti" mustissa koplan takeissaan on tuttu näky myös naisten harjoituksissa.

karhukopla_500Karhukoplan väki on määrittänyt, että seurueeseen mahtuu kaikkiaan noin 20 henkilöä. Mukaan koplan toimintaan pääsee esim. ottamalla yhteyttä johonkin sen jäsenistä. Koko koplan on aina hyväksyttävä uusi jäsenehdokas.

Karhukoplalle on kaikissa naisten kotiotteluissa varattu VIP-paikkoja Steveco Areenan yläkertaan. Siellä he voivat kestitä vieraitaan tai kahvitella keskenään aina ennen ottelua ja puoliajalla, kuulla joukkueen viimeisimpiä kuulumisia valmennusjohdolta, vaihtaa ajatuksia ja kehitellä uusia ideoitaan.

Ottelutapaamisten lisäksi Karhukopla kokoontuu noin kerran kuukaudessa myös "työn merkeissä". Näissä kokouksissa käsitellään – joukkueen viimeisimpien uutisten lisäksi - mm. ajankohtaisia talousasioita. Kokouksissa myös hyväksytään tai hylätään uudet varainhankintaideat.

KARHUKOPLA 2016-2017:

Sami Hynninen

Ari Valkonen

Kari Haapasalo

Esa Mässeli

Antti Muuri

Atte Yläsuutari

Matti Metsola

Pepe Sairanen

Pekka Kuosa

Leo Rantarae

Reijo Koskinen

Kimmo Koukkula

Pekka Sunila

Antti Silvonen

Seppo Rytkölä

 

 

 

www.pelikarhut.fi © Pelikarhut 2019 • Mainostoimisto 4F