hep

Huomenna, lauantaina 9.10, Peli-Karhut matkaa yhden kotivoiton turvin hakemaan voittoa myös Jyväskylästä. Vastaan asettuva HoNsU kärsi tappion Forssan Alulle sarja-avauksessa, joten HoNsU on myös nälkäisenä tavoittelemassa voittoa ja kahta pistettä.

Viime kaudella kuudenneksi sijoittunut HoNsU sai täksi kaudeksi vahvistusta Muuramen suunnalta, 17-vuotiaan Katleena Kärkkäisen muodossa. Myös rapakon takaa tullut "Donkki-ihme" Margaret Roundtree vahvistaa joukkuetta tällä kaudella. Toissa kaudella PeKaa edustanut, nykyinen HoNsU:n kapteeni Dionne Pounds oli huimassa vireessä sarja-avauksessa, jossa hän takoi 32 pistettä. Vaikka viikko sitten tulikin tappio, on HoNsU jo ehtinyt todistaa, että ainesta olisi vaikka mihin. Mm. harjoitusottelussa voitto Huimasta yli 50 pisteellä takaa sen, ettei Jyväskylä tällä kaudella ole mikään heittopussi.

Peli-Karhut puolestaan starttaa bussinsa luottavaisin mielin kohti Jyväskylää yksi voitto tilillään.
29 pistettä Keravaa vastaan viime lauantaina tehtaillut Krystal Vaughn on merkitty pelaaja HoNsUn leirissä, kuten varmasti myös viime kauden Vuoden tulokkaaksi valittu Linda Lehtoranta. Iltapäivän yksi mielenkiintoisimmista "match-up" (toisiaan puolustavista) -pareista tuleekin olemaan Vaughn-Roundtree.

Ottelu Jyväskylän Monitoimitalolla alkaa klo 16.

Muista myös seurata Peli-Karhujen toimintaa Facebookissa!

www.pelikarhut.fi © Pelikarhut 2019 • Mainostoimisto 4F