KTP-Basketilla on miesten korisliigassa kahdeksan voittoa peräkkäin, ja Peli-Karhut pani naisten liigassa tänään taas yhden paremmaksi. Reilun viikon ottelutauolta palannut PeKa oli puoliaikaan asti vaikeuksissa Forssan Alun kanssa, mutta löysi kolmannella kympillä kaukoheitoilleen oikean osoitteen ja karkasi 77—65 (36—37) -voittoon.

Kun EBT hävisi Lappaanrannassa Catzille, PeKa kipusi sarjassa jo tasapisteisiin toisena olevien espoolaisten kanssa. Edellä on enää Hyvinkään Ponteva, ja siihenkin on vain yhden voiton ero.

PeKa ratkaisi Alku-ottelun kolmannen jakson lopulla. Peli oli tasan 44—44, kun sitten Brooke McCarty, Noora Järvikangas ja Laura Lehtoranta latasivat kukin vuorollaan kolmoset sisään, ja kotijoukkue johti äkkiä 55—47. Kun Minna Sten heitti vielä päätöskympin alkajaisiksi yhden bonusheiton pussiin, PeKa meni menojaan. Ero oli suurimmillaan 16 pistettä (63—47), eikä voitosta enää kunnon kilpailua tullut. 

Lue lisää: KymenSanomat/Online/2018/12/27

starling
Kuva: Mikko Mäkelä

Alku voitti levypallot 43—34, ja niinkin tasaisista lukemista PeKan on kiittäminen 13 levypalloa repinyttä Brittany Starlingia. Amerikkalaissentteri oli myös voittajien ahnain korintekijä (21 pistettä), joten parhaan pelaajan palkinto meni oikeaan osoitteeseen.